Værestedet

Værestedet er en del af Hillerød Kommunes tilbud til borgere med psykisk sårbarhed. Det er et åbent og uvisiteret tilbud, og du kan derfor komme direkte ind ad døren.

Vi danner rammen om et positivt og åbent fællesskab, hvor du har mulighed for at komme og være sammen med andre – og være sammen med andre i aktivitet.

Vi lægger vægt på, at der skal være plads til forskellighed og er åbne for dine ideer og ønsker til aktivitet.

Vi laver hver måned et program for de faste aktiviteter, hvor personalet støtter op. Grundet Corona er der mange restriktioner på, hvad vi kan lave, men vi arbejder for at have en alsidig vifte af tilbud, så der er lidt for enhver smag. 

Om onsdagen har vi fællesspisning, hvor vi spiser aftensmad sammen. De øvrige dage har du mulighed for at købe frokost og spise den sammen med os i Værestedet.

Ud over de fastlagte aktiviteter er der plads til at lave de mere spontane ting, fx spille spil, spille billard/dart, læse avisen, tegne/male eller hvad du nu har idé og lyst til.

Samtidigt med, at vi danner rammen om et trygt fællesskab, er vi også optaget af at bygge bro til det omgivende samfund, og personalet støtter gerne brugerne til at indgå i aktiviteter uden for Værestedets rammer.

Du kan kontakte Værestedets to medarbejdere, Kristian og Margit, på tlf. 7232 6736.

Vi glæder os til at møde dig!

 

Værestedets åbningstider er p.t.

  • Mandag kl. 13-17
  • Tirsdag kl. 10-14
  • Onsdag kl. 13.30-20.30
  • Torsdag kl. 10-14
  • Fredag kl. 10-14